mörkrädd

Sen jag kom hem från skolan har jag suttit i köket och pluggat/ varit inne på datorn. Jag är alldeles ensam hemma och det har nu blivit helt kolsvart ute, inga lampor är tända i huset, så vågar för tillfället inte röra mig härifrån. Ganska jobbigt, funderar på att ringa mormor och morfar och be dem komma och tända lite lampor. Mörker har aldrig varit min grej. sitter med fötterna uppe på stolen också, för är rädd att någon hugger av dem om jag tar ner dem på golvet. Ni vet som man kan tänka ibland om man har en fot eller arm utanför täcket.
Hur som helst Resten av familjen kommer inte hem förrän sent ikväll, de är på Stockholm open och tittar på Federer. JAG ÄR AVUNDSJUK!!!! Jag ska dock dit på torsdag då han spelar match, idag tränar han bara.
Tänkte göra i ordning en fruktsallad som middag nu, är inte så hungrig, eller så äter jag den till desperate housewives senare ikväll. btw jag har varit sämst på att följa ph. hade tydligen fel. det blir inget ph utan cimon.

Kommentarer
Postat av: Michan

Usch, jag är också mörkrädd. Hatar mörker. Hoppas du fick hjälp att tända lamporna =)

2010-10-20 @ 08:04:33
URL: http://michanelfgren.blogg.se/
Postat av: Medina

Haha jag är också mörkrädd(A) VAr precis likadant för mig när jag vaknade halv 6 igår när det var kolsvart och skulle upp till skolan:P

2010-10-20 @ 09:08:10
URL: http://medinastyle.blogg.se/
Postat av: Linn

Tävlingsugen? :) http://linnlagerskog.blogg.se/category/tavlingar.html

2010-10-20 @ 12:16:27
URL: http://linnlagerskog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0