let the shoes speak for themselves


såjaaa

jag ska komma igång här igen. snart.

7 november

Tja Tja Tjaaaa alla gulliga bloggläsare (JÄTTEMÅNGA) förlåt så hemskt mycket för dålig uppdatering, men jag har varit busy. Extremt hektsikt liv har jag, framförallt nu när det har varit lov. Som ni vet bestämde jag mig för att efter lovet skulle jag börja ta tag i skolan ordentligt, vilket är imorgon. om jag är tagagd? njaaae. inte riktigt, men är faktiskt mer taggad än tidigare. Har även varit duktig och fått en del saker gjorda över lovet plus att jag har träffat min studdybuddy för första gången! Ni förstår inte hur nervös jag var! Hade inte pratat engelska på huuuur länge som helst men nu var jag tvungen att prata i 1,5 timme. Utöver att vi pratade engelska så hjälpte hon mig med min newspresentation  (ett ord?) som jag ska ha för klassen den här veckan och den förstår ni inte heller hur nervös jag är inför! Annars under lovet har jag chillat på rätt bra, hängt med kompisar, jobbat lite både på tennisen och Saturnus. Har även hunnit med att gå på stan för mig själv en snabbis, här får ni se vad som köptes.
Svart svart svart. jag vet.
Har även köpt lite underkläder, men för att slippa kommentarer i skolan av vissa personer, så struntar jag i att lägga upp dem. Otroligt söta iaf.
Nu ska jag äta, sen dra upp till SATS.
Skola imorgn. Tagga.

studdybuddy


Mamma ringde detta företag för nån vecka sedan för att fixa en "studdybuddy" åt mig. Hon kommer att komma varje torsdag i en och en halv timme för att hjälpa mig med engelskan framförallt men om det behövs hjälp i andra ämnen. Hon kommer från Los Angeles och kan knappt någon svenska alls, vilket är perfekt för då kommer jag inte kunna hitta några utvägar som jag annars alltid gör. Imorgon blir alltså första gången hon kommer. JAG ÄR NERVÖS.

Lov bör utnyttjas väl

Jag vet att det är lov. Jag vet att klockan är tolv på natten. Jag vet att jag inte borde plugga men har man inget bättre för sig, är det lika bra eller hur? Framförallt om man tycker det man gör är kul och det är precis vad jag tycker med detta! Håller på att skriva ett repotage om alla olika sorters människor i skolans kafeteria och hur deras personligheter och beteenden är där. Det har dock utvecklats till att jag bara skriver om hur folk beter sig och har knappt någonting med kafeterian att göra men det gör ingenting. Kommer upp nya idéer i mitt huvud hela tiden och när de väl finns där känns det dumt att sluta. Lite urklipp från reptaget som det ser ut nu:

Ensamvargar, studiemotiverade, svenskar, invandrare, långa, korta, modeintresserade, fåfänga, nördar, snygga, osociala, uppmärksamhetsberoende. Ja. Allt det här kan du hitta i skolans så kallade ”gässkafeteria”.
_____________________________________________________________________________________________

Bland alla dessa olika typer av människor sitter även jag och kanske passar jag just nu mer än väl in som en osocial ensamvarg? Helt omsluten av mina egna tankar och funderingar, avbryts jag plötsligt av ett gäng tjejer som kommer instampandes i kafeterian, pratandes en aning för högt. Jag vinkar glatt åt tjejerna och får minst lika bra respons tillbaka. I vanliga fall brukar jag hänga runt med den där livliga klungan, men nu har jag annat för mig. Någon utomstående skulle nog tro att dessa högljudda brudar, tycker alldeles för bra om sig själva och tror att de kan göra precis vad de vill utan att skämmas. Jag däremot. Jag vet, att de här tjejerna, som bara är några meter ifrån mig, är otroligt ambitiösa, omtänksamma och trevliga. Det gäller bara att våga ta sig an på dem och tränga sig in genom de ytliga skalen.

Jag vet, lite fel ordval och  konstiga formuleringar här och var men innan ni skrattar åt mig kan ni ta hänsyn till att jag inte är klar.

The target

Jag är kär, igen. Sorgligt att det alltid ska vara i kläder dock. Trots att det är ett klädesplagg är det väldigt svår hittat. Helt slutsåld på internet i alla storlekar och färger. Fan Fan Fan. Imorgon däremot, ska min jakt fortsätta. Ska ringa vartenda affär som kan tänkas ha denna bedårande lilla sak och jag tänker inte ge upp. Den SKA bli min. Jag vet att det ser ut som en klänning men det är faktiskt en byxdress, det som gör det hela lite spännande :)

Jag vet att jag har haft sämst uppdatering men vet inte riktigt vad jag ska skriva om och det känns dumt att skriva om helt irrelevanta saker. Det här däremot är ett väldigt viktigt inlägg och det är inte så att jag sitter hemma i min ensamhet och deppar för att jag  inte har någonting att göra.Nej Nej Nej.

RSS 2.0