Ibland går det inte som man tänkt sig

I nian var engelska ett av mina favoritämnen. Fick mvg på det mesta jag gjorde och var aktiv på lektionerna, vilket gav mig ett mvg som slutbetyg. Sen kom sommarlovet och sedan började ettan på gymnasiet. Någonting väldigt märkligt måste ha hänt under lovet. För när jag kom tillbaka till klassrumet och engelskalektionerna, blev jag som stum. Har fortfarande inte medverkat i en enda diskussion och får panik varje gång läraren ställer en fråga. Tittar alltid ner i boken för att undvika lärarens blick. Har även kommit på att sitter jag längst fram i klassrummet i något av hörnen, slipper jag oroa mig för att säga någonting.
Vet inte vad som har hänt egentligen och har heller ingen aning om vad jag ska göra för att sluta vara en sån jävla tönt. Blir sjukt irriterad på mig själv men jag blir verkligen stum, hur jag en försöker kommer ingenting ut ur min mun. På skolan finns det tid så man kan gå på specialengelska nån gång ibland, men om man går dit ska man ha någonting speciellt, som man behöver hjälp med. Som jag har uppfattat det iaf, alltså en speciell text, grammatik, uppsats eller liknande. Så vad skulle jag då säga när jag kom dit? "Hej jag vet inte hur man får ut engelska ord ur munnen, däremot kan jag säga allting tyst för mig själv i huvudet." Nej, det tänker jag inte göra. Borde gå till nån sorts psykolog istället.

Kommentarer
Postat av: alltidteresia |

vinnarna av dagens blogg är nu utsedda :)

blev det du ?



http://alltidteresia.blogg.se/2010/october/vinnarna-av-dagens-blogg.html



om inte så har du även chansen att vara med i dagens blogg idag igen ! =)

ha en fin dag <3

2010-10-13 @ 17:55:02
URL: http://alltidteresia.blogg.se/
Postat av: ♥ Angelina

Låter jobbigt.. Men kämpa på! Övning ger färdighet, försök att vänj dig vid att prata engelska mycket. :)

Allt bra annars? Kram!

x Angelina, http://aslanx.blogg.se/

2010-10-13 @ 18:30:00
URL: http://aslanx.blogg.se/
Postat av: nickie

jag brukar vara bra på engelska jag med, men nu, gaah går inte. Känner bara en i min engelska klass, kanske att det påverkar. men det är jobbigt :/

2010-10-13 @ 20:17:33
URL: http://nickie.webblogg.se/
Postat av: lucke

Tjenare, hänt idag då? :P

2010-10-13 @ 20:26:50
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0